Hammarby TFF

Robert Nilsson  Skribent

Serie tabell

Ettan Norra 2021

Tre dagar kvar till match.
2021-09-23 16:26
Gustav Hedin. U19.

Tungt regn över Årsta IP. Än värre över Kanalplan. Ny matta eller flytta matcherna, för damerna. Kanalplan blev ej godkänd vid en inspektion. Hoppas på dispens. Om samma regler gäller för Hammarby TFF var det ingen som visste. Inte troligt.

Leon joggade runt planen. Alfred gjorde fotövningar framför klubbhuset. Melvin med på de inledande övningarna. Fyra målvakter på plats. Filston som mest tränar med A-laget var med i dag. Ett antal U19-spelare från Hammarby Fotboll med på dagens träning. Bland annat Gustav Hedin som gjorde det bra som mittback.

Laget har ledigt i morgon. Förberedande träning på lördag. Match i Södertälje på söndag, kl 16:00.

/ Robert Nilsson

Onsdag. Träning 22 september.
2021-09-22 18:05
Joe Mendes. Foto Anders Ögren.

Höst. Tätt matchande. Slitna spelare. På dagens träning var det en övning som dominerade. Tight planhalva där ena laget anföll mot ett mål och det andra gjorde mål i två småburar. Som vanligt for västar av och på.

Två träningar kvar innan HTFF åker söder ut till Södertälje.

/ Robert Nilsson

Träning. Tisdag 21 september.
2021-09-21 16:13

En lugn träning som avslutades med vad såg ut som en rätt ansträngande gymnastik.

Alex Douglas är avstängd på söndag, borta mot Assyriska. Av träningen att döma gick det inte att utläsa vare sig ersättare eller om laget kommer köra tre (fem)-backslinje eller återgå till fyra backar nu med "Dogge" borta.

En sak som gladde var att Theo Johansson verkar vara på gång ordentligt efter först körtelfeber, sen småskavanker som lätt händer efter en allvarlig sjukdom. Theo var Hammarby TFFs kapten på våren och när han blir spelklar kommer bli en välkommen spelare i truppen. Kampen om plats i startelvan behöver vässas till.

Alfred Olaniyan och Abimbola Samson följde träningen noga, tyvärr i civila kläder. Alfred utan kryckor.

#22 Oskar Wickman i Hudiksvalls FFF
2021-09-20 12:45
El Kabir och Oskar Wickman

Oskar Wickman.

#22 i Hudiksvalls FFF.

2001 - 2013.

Sektion B, rad 16 plats 27.

Var? På Söderstadion såklart.

Synd att man inte visste det i förväg. Nu tittar man som supporter minst 99 % på vad de egna spelarna håller på med.

Kul story som Oskar Wickman och hemsidans fotograf Anders Ögren kokat ihop. Tack.

Resultatbörs v. 38
2021-09-20 11:10

Karlstad Fotboll - HTFF 4-1 (2-0)

Mostapha El Kabir

HTFF - Hudiksvalls FF 1-1 (0-0)

Emmanuel Duah

Sön 26 sep 16:00 Assyriska FF - HTFF

Placering 13/16

HTFF P19 - Boo FF 5-1 (1-1)

Max Fall x2, Casper Kurell, Carlos Molina, Martin Bergh

Lör 25 sep 14:15 Forssa BK - HTFF

Placering 8/10

Forssa BK - HTFF P17 2-3 (1-1)

Pelle Wirlée, Mio Turesson, Ivan Schubert

Sön 26 sep 11:00 Sunnersta AIF - HTFF

Placering 2/9

-

Sen återvänder vi till matchen jag hamnade på av en slump. Hammarby IF P09 - Hammarby TFF P08. Spelades på Årsta IP i lördags. Svängig match som slutade med seger för HTFF med 5-3.

Målskyttar i denna match Erland Lutz, Leo Karlsson och Mario Malave x3.

Jag är fräck nog att räkna in den i resultatraden som alltså är 3-1-1.