Hammarby TFF

Ettan Norra 2021

Ny ledning i HTFF 2022
2021-12-23 15:17

HTFF herrlag har under 2021 sportligt drivits gemensamt av Hammarbys pojkakademi och Herrverksamhet. För att skapa tydlighet i ansvar och uppgifter så kommer driften av HTFF herrlag 2022 skötas fullt ut av Hammarby Fotboll ABs sportliga ledning, och detta med Jesper Jansson som sportchef och ytters ansvarig.

Peter Kleve ordförande i HTFF samt föreningschef, ansvarig för ungdomsverksamheten i Hammarby fotboll.

- Först och främst vill vi i styrelsen tack ledarstaben i HTFF A-lag med Ulf Kristiansson och Philip Berglund i spetsen för ett enormt fint arbete under hösten. Att få ihop och ena laget under de förutsättningarna som var, det tyder på riktigt starkt ledarskap.

- I och med förändringarna i organisationen så kommer Phillip Berglund återigen kunna lägga 100% av sin tid som rekryteringsansvarig inom Hammarby pojkakademi. Jag vill även passa på att önska Ulf Kristiansson och Pierre Gallo stort lycka till i framtiden med nya uppdrag. De har bägge gjort ett kanonjobb i HTFF och jag hoppas vi får möjlighet att jobba tillsammans i framtiden igen.

Peter fortsätter:

-I och med att driften av HTFF herrlaget läggs över på den HFAB, så blir det nu naturligt för mig att kliva av som ordförande i HTFF herr och fokusera än mer på ungdomsverksamheten i Hammarby.

Vice ordförande i HTFF Mattias Fri går in som ordförande fram till årsmötet som hålls i början av mars. Stephan Ternström har valts in i HTFF styrelsen som adjungerad ledamot.

HTFF och HTFF Herr slås ihop
2021-11-22 11:08

SvFF har den 2021-11-19 godkänt Hammarby Talangfotbollsförening Herrfotboll och Hammarby Talangfotbollsförening framställan om att slå ihop föreningarna och bedriva verksamheterna under samma organisationsnummer och namn, Hammarby Talangfotbollsförening Herrfotboll.

Seger mot IF Sylvia. Nytt kontrakt.
2021-11-21 18:50
Mostapha El Kabir och startelvan

I dag blir det ingen matchrapport, bara en segerrapport. Spännande utöver det vanliga. Underläge. Kvittering. Missad straff. Från killen bredvid på läktaren bara positiva nyheter från de andra arenorna. 1-1 och fem minuter kvar.

Mostapha El Kabir kommer loss. Bollen studsar hit och dit. Bollen ligger i mål. Kollar igenom mina bilder från innerplan, svårt att hitta något som speglar den glädje som infann sig. En del spelare grät. Andra gjorde saltomortaler. De flesta nöjde sig med att fira ordentligt. Kontraktet fixat.

26) 0-1 Patrik Gustavsson

32) 1-1 Jusef Erabi

58) HTFF missad straff

85) 2-1 Mostapha El Kabir

Byten

64) Mostapha El Kabir ( Jusef Erabi)

83) William Hofvander (Maxime Sainte)

Stort tack till alla inblandade, adjö från Robert Nilsson

Inför mötet mot IF Sylvia i sista omgången
2021-11-19 09:22

Vad säger ni? Olivia IF? Skulle det ha varit ett passande namn för Hammarby TFF? Laget spelade sin första match 15 april 2002. Namnsdag denna dag har Olivia.

IF Sylvia har tagit sitt namn från namnsdagskalendern när deras seriespel började 8 augusti 1922.

Inget av lagen har någon spelare avstängd.
Patrik Gustavsson har gjort flest mål, nio stycken för bortalaget.

Lagen möttes i den femte omgången, förlust med 1-0 borta mot Sylvia.

Publikrekordet ligger på drygt 11 000, givetvis i en match mot Norrköping, 2007.

Det är fredag och jag längtar till ett avgörande. Hur kommer tabellen se ut när allt är över? Hoppas resultattavlan befinner sig i god kondition och uppdateras regelbundet.

Väl mött!

/ Robert Nilsson

Fem, del åtta. + Resultatbörs
2021-11-14 19:31

BP - Hammarby TFF 2-1 (1-0)

Joe Mendes

Sön 21 nov 16:00 HTFF - IF Sylvia

Placering 15/16

Hudiksvall förlorade borta mot Dalkurd. Mål efter två minuter, sen en straff och ett mål i andra halvlek gav 0-3.

Luleå hade 0-0 i paus mot Haninge. I andra halvlek satte Haninge matchens enda mål.

Hammarby TFF förlorade på Grimsta med 2-1. Mål av Joe Mendes. Det ser snudd på omöjligt nu.

Assyriska vann hemma mot Umeå efter underläge med 1-0. Kvitterade innan paus och satte segermålet med en dryg kvart kvar av matchen, 2-1.

Täby spelade 2-2 mot Gefle. Låg under med 1-0, vände innan paus till ledning. Gefle kvitterade med kvarten kvar.

Omgång 29/30

12 Täby 28  /18

13 Assyriska 27  /28

------------------

14 Luleå  26  /19

15 HTFF 25  /18

16 Hudiksvall 25  /31

Samtliga lag har /minusmålskillnad.

Sista omgången

Umeå - Täby