Hammarby TFF

Herrlaget

Serietabell

Ettan Norra 2022

Stark vändning när HTFF tog årets första seger
2022-04-19 12:54
Foto: Anders Ögren

HTFF tog under måndagen emot Piteå IF på ett soligt Hammarby IP. Efter en händelserik första halvlek, med utvisning och tvåmålsunderläge, stod HTFF för en stark andra halvlek och vann med 3-2.
Målen för HTFF gjordes av William Hofvander, Mamadouba Diaby och Bayere Junior Loué.

Efter 17 spelade minuter fick hemmalagets Ludvig Svanberg syna det röda kortet efter att ha fällt Piteås William Widehult i straffområdet. Efterföljande straffspark förvaltades av Fredrik Johansson, och bara några minuter senare dubblade Widehult ledningen för gästerna. I den 54 matchminuten reducerade William Hofvander för HTFF efter en distinkt halvvolley i straffområdet. Mamadouba Diaby stod för matchens behållning efter att en soloräd från högerkanten avslutades med en tjusig vänsterslägga i bortre. 3-2 stöttes in efter att nyinbytte Bayere Junior Loué blivit serverad av Jusef Erabi med 6 minuter kvar på matchuret.

Laget:

Sebastian Selin (mv)
Ben Engdahl
Mamadouba Diaby
Ludvig Svanberg (utv, 17)
Aziz Harabi (ut, 63)
Dennis Collander (ut, 39)
William Hofvander
Jusef Erabi
Fredrik Hammar
Charbel Georges (ut, 86)

Ersättare:

Loukmane Farou Moussa (mv)
Noah Tesfai Negash
Maxime Anne Marie Sainte
Kalle Björklund (in, 39)
Bayere Junior Loue (in, 63)
William Axelsson Tervonen (in, 86)

I nästa match för HTFF väntar Örebro Syrianska borta på lördag 23 april kl 13:00.

Dags för årets andra hemmamatch på Hammarby IP
2022-04-17 23:04

Det är dags för tredje omgången i Ettan Norra, och HTFF tar emot Piteå FF hemma på Hammarby IP på söndagen. Avspark sker klockan 16, och du är varmt välkommen! Inträde kostar 100 kronor för vuxen, 60 kronor för studerande och pensionärer. Betalning sker via swish i entrén. Är du under 19 år går du in gratis.

HTFF har haft en tung öppning på årets serie med två raka förluster. På söndagen fortsätter jakten på årets första trea när Piteå FF kommer på besök. Norrlandslaget inledde serien med 1-1 borta mot Sollentuna, och förlorade därefter sin hemmapremiär med 2-0 mot IFK Haninge.

16.00 börjar alltså mötet på Hammarby IP.

HTFF förlorade i hemmapremiären mot Umeå
2022-04-11 16:11
Foto: Anders Ögren

På söndagen tog HTFF emot Umeå FC på Hammarby IP i den andra omgången av Ettan Norra. Gästerna drog det längsta strået och vann matchen med 2-0.

Startelvan:

Loukmane Farou Moussa (MV)
Ludvig Svanberg
Ben Engdahl
Jusef Erabi (ut 71)
Aziz Harabi (ut 46)
William Hofvander (K)
Alper Demirol (ut 46)
William Axelsson Tervonen (ut 81)

Avbytare:

Sebastian Selin (MV)
Noah Tesfai Negash (in 71)
Sebastian Hardenborg Brolin (in 46)
Markus Karlsson (in 81)
Kalle Björklund
Vilmer Rönnberg
Charbel Georges (in 46)

Nästa match i serien för HTFF spelas måndag 18 april kl 16:00 mot Piteå IF hemma på Hammarby IP.

Hemmapremiär för HTFF på söndag
2022-04-08 11:52

På söndag klockan 15:00 spelar HTFF årets första hemmamatch på Hammarby IP. I Ettan Norras andra omgång ställs man mot Umeå FC.
För att se matchen swishar du inträdet vid entrén - vuxen 100 kr, student/pensionär 60 kr och gratis för alla under 19 år.

HTFF föll i premiären
2022-04-02 18:00

På lördagen premiärspelade HTFF borta mot Gefle IF i division 1 norra. Matchens enda mål gjordes av hemmalagets Jacob Hjelte efter 22 spelade minuter.

Två timmar innan gårdagens allsvenska premiär blåstes säsongen igång för HTFF i division 1 norra. Laget hade rest till Gavlevallen och ställdes mot fjolårets tabellsjua Gefle IF.

Startelvan:

Loukmane Farou Moussa (MV)
Aziz Harabi
William Hofvander (K)
Markus Karlsson
Bayere Junior Loue (ut 28)
Alper Demirol
Vilmer Rönnberg
William Axelsson Tervonen (ut 75)

Avbytare:

William Björklund (MV)
Ludvig Svanberg
Melvin Bajrovic (in 28)
Noah Tesfai Negash
Maxime Anne Marie Sainte
Sebastian Hardenborg Brolin (in 75)
Kalle Björklund

Nästa match i serien för HTFF spelas mot Umeå FC på söndag kl 15:00 hemma på Hammarby IP.